Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka snajperka.?

Rajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do wydania 5,8k Fundsów jaką snajperke proponujecie (na perm) ? lubie wolne które zadają duze dmg :)

I jeszcze jedno pytanie jaką snajperke wolicie SVD czy SV-98

Sorry za double ;x

POMOGŁEM? DAJ + : ]

typekdalmisygnejeee.jpg

cb8760bdaae2e6c268ff847bda.png

Opublikowano

SVD to re-skin uber snajperki Stefana (SVD ma inne odgłosy i wygląd).SV-98 to szybka snajpa. Jeżeli lubisz wolne to Uber snajperka Stefana.

Opublikowano

Jeśli wolisz wolne snajperki, to polecałbym ci Uber Snajperkę Stefana. SVD jest jej reskinem. Jeżeli chodzi o to, jaką wolę snajperkę to wybrałbym SVD :) Używam jej i nie narzekam :D SV-98 jest dla tych, którzy lubią trochę więcej postrzelać.

P.S. Jeśli masz dobrego aima to możesz kupić tańszą wersję - zwykłego Stefana, mniej amunicji o 2 :D

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

uber wolną snajperkę kup

SVD i SV-98, obie fajne ale SV-98 dobra jest na wyższych poziomach

9706813200_1361573290.png

Opublikowano

Ja ci polecam Pancerniszczyciela. Największe dmg ze wszystkich snajperek, ale ma tylko 1 amunicji, więc musisz sobie dokupić zwiększenie magazynku.

Snajperka z włączonym PS może zabić strzałem w głowe komando, na innych snajperkach to się nie uda.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja ci polecam Pancerniszczyciela. Największe dmg ze wszystkich snajperek, ale ma tylko 1 amunicji, więc musisz sobie dokupić zwiększenie magazynku.

Snajperka z włączonym PS może zabić strzałem w głowe komando, na innych snajperkach to się nie uda.

nie kupuj panzera jego czasy minely nie bedziesz w stanie oddac szybko wszystkich strzałów i koniec konców beziesz musiaj wyciagnac inna sajpe

Uber Snajperkę Stefana To to samo co SVD takie same obrażenia odrzut inny wygla oraz dzwięg na co marnowac kase.

Co do szybkiej snajperki SV-98 to też reskin

Polecam granie Uber Snajperkę Stefana dla poczatkujacego

Opublikowano

najlepsza snajpa to Uber sniperka stefana co do pancerniszczyciela jest droga i jeszcze trzeba trawić na powiększony magazynek -.- więc narazie kup tego stefana ;)

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

nie kupuj panzera jego czasy minely nie bedziesz w stanie oddac szybko wszystkich strzałów i koniec konców beziesz musiaj wyciagnac inna sajpe

Uber Snajperkę Stefana To to samo co SVD takie same obrażenia odrzut inny wygla oraz dzwięg na co marnowac kase.

Co do szybkiej snajperki SV-98 to też reskin

Polecam granie Uber Snajperkę Stefana dla poczatkujacego

co do panzerniszczyciela sie nie zgodzę chociaż jest wolniejszy to i tak jest świetny , a kiedyś kiedy nie było +magazynka to i tak go ludzie kupowali , ja mam panzerniszczyciela w wersji dla royals tzn. Łobuza i mi się nim świetnie gra , + chodze z double snajperkami M95 i Łobuz co daje mi świetne połączenie

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Najlepsze połączenia jak dla mnie to Panzerniszczyciel + SVD/Uber snajperka stefana. PS na full i świetnie się gra :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...